Studentenvereniging As-Sirat

Met vreugde kondigen wij namens studentenvereniging As-Sirāt een bijzondere gelegenheid aan! Een cursus over de islamitische dodenwassing, geleid door onze ervaren en bekwame instructeurs Shaykh Hassan Bouyazdouzen en Shazia Khan.

Deze cursus omvat een gedeelde theoretische sessie onder leiding van Shaykh Hassan Bouyazdouzen, waarin de essentie van de praktijk wordt belicht. Na een korte vragenronde zullen de broeders begeleid worden door Shaykh Hassan Bouyazdouzen en de zusters door Shazia Khan bij het uitvoeren van de praktijk.

Aan het einde van de cursus zullen alle deelnemers een certificaat ontvangen als erkenning voor hun toewijding en voltooiing van de cursus.

Om uw plaats te reserveren, verzoeken wij u vriendelijk om uw aanmelding te bevestigen door de cursuskosten over te maken naar het volgende rekeningnummer: NL58 INGB 0008 5210 08. Let op: uw aanmelding wordt pas definitief bevestigd na ontvangst van de betaling.

Meld u aan en sluit aan bij deze mooie gelegenheid om te leren, te delen en te groeien! Aanmeldlink: http://tiny.cc/cursusdodenwassing (in onze bio of scan de QR code)

*Plekken zijn beperkt.

*Studenten die grote stage 2 lopen kunnen deze gelegenheid mogelijk gebruiken voor het behalen van een verplicht onderdeel.

Studentenvereniging As-Sirāt

Studentenvereniging As-Sirāt | Rotterdam | Facebook

Doneer

U kunt uw zakat, aalmoezen, donaties en giften over maken via uw bank of Paypal knopje. Naam: Stichting IUASR
IBAN: NL 18 INGB 0675 4552 19

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

IUASR gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuws per e-mail met u te delen. We zullen uw gegevens met respect behandelen.

Doneer

U kunt uw zakat, aalmoezen, donaties en giften over maken via uw bank of Paypal knopje. Naam: Stichting IUASR
IBAN: NL 18 INGB 0675 4552 19

Meer Info